Nyheder

Pressemeddelelse

Stor optimisme på Møn Golf Resort & Hotel Præstekilde

Som ny mand i spidsen for Møn Golf Resort tiltræder Jan Storgaard, der besidder solid erfaring fra hotelbranchen, hvor han har været hoteldirektør i mere end 20 år.

Jan Storgaard medbringer i bagagen også stor erfaring fra golfverdenen, hvor han senest har virket som marketingschef ved Himmerland Spa & Golf Resort, været forretningsfører på Brundtlandt Golfcenter samt Golfmanager ved Hjarbæk Fjord Golfcenter. Det er således også en særdeles kompetent ”golfmand” der fremover skal skabe fremgang og positive synergier i driften af resortet.

GreenG

Jan udtaler, at han ser frem til samarbejdet med golfklubbens bestyrelse og medlemmer samt at videreføre og udvikle golfresortet til at være den førende golf-destination øst for Storebælt.

Yderligere er det med stolthed der kan præsenteres en ny chefgreenkeeper.

Michael Anthony Gordon fra Jamaica, der er uddannet greenkeeper med en fortid fra bl.a. Odense Eventyr Golf, Great Northern, Mølleåens Golfklub og sidst Falster GK. Det er således en af Danmarks bedste chefgreenkeepere der skal stå i spidsen for Møns Golf Resorts greenkeeperteam. At banen er en værdig udfordring for de bedste, fremgår bl.a. af, at den i 2023 er vært for to væsentlige topturneringer. Først Møn Open 2023, der er åbningsmatch for den danske U-22-elite.
Igen i 2023 er en af de vigtigste begivenheder på ECCO Tour, Sydbank Road to Europe Final by Møn Golf Resort, hvor de seks kort til Challenge Tour fordeles.

I køkkenet har køkkenchef Stevie Brok og kokken Morten Kjeldtoft, der tidligere var på Bandholm Badehotel, overtaget styringen og vil være garanter for et særdeles højt gastronomisk niveau, ligesom Maria Madsen med en baggrund fra Restaurant Babette. Det er således et særdeles kompetent team, der skal skabe resultater fremadrettet.

I receptionen er Fieillona Reesen ansat som receptionschef og medbringer en solid erfaring fra hotelbranchen. I løbet af vinteren har en stor del af værelserne på hotellet gennemgået en total renovering med bl.a. helt nye og større badeværelser, ligesom restauranten er indrettet med bl.a. nye møbler overalt.

Sidst men ikke mindst er smilene brede på personalet i receptionen, hvor forhåndsreservationerne er 30 % foran sidste år.

For yderligere oplysninger kan direktør Jan Storgaard kontaktes på mobil 5447769.

VÆRELSER MED MULIGHED FOR DEN SKØNNESTE UDSIGT

Standard eller eksklusive

Nyt værelse med TV
FRA 995,-/PR NAT
1-
2 GÆSTER
Standard room
EX Værelse
FRA 1195,-/PR NAT
1-
2 GÆSTER
Executive room
PA værelse
FRA 1395,-/PR NAT
1-
2 GÆSTER
Panorama room
EX-fam-værelse
FRA 1595,-/PR NAT
2-
4 GÆSTER
Family room
andrew-knechel-gG6yehL64fo-unsplash-1024x768

Events & aktiviteter

SE KALENDER FOR PRÆSTEKILDE OG MØNS UDVALG

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus nec orci felis. Aliquam ultrices vel ipsum nec fringilla. 

andrew-knechel-gG6yehL64fo-unsplash-1024x768

Events & aktiviteter

SE KALENDER FOR kommende events

Hos Hotel Præstekilde vil vi gerne være med til at skabe et rigt kulturliv på Møn. Du vil i vores kalender kunne se de kommende arrangementer og events vi holder.

Ønsker du at holde et event hos os eller vil hører nærmere, så kontakt os på Tlf. 55 86 87 88 

Vi glæder os til at dele disse oplevelser med jer. 

Påskebuffet med musik & dans på Præstekilde

Fantastisk påskebuffet med musik & dans i dagene 28-31 / 3, fra kl. 18:00

Oplev den fantastiske påskebuffet på Præstekilde, hvor der vil være en masse lækker mad, som i kan nyde imens i lytter til vores fantastiske live musik.

Book en billet til vores påskebuffet for kun 348 KR. pr. deltager.

Hertil kan du tilkøbe drikkevarer ad libitum med øl, husets vin og drinksbar for 350 KR. pr. deltager.

Bordbestilling foregår på tlf. 55 86 87 88 eller info@moengolfresort.dk

  • Torsdag d. 28 marts
  • Fredag d. 29 marts
  • Lørdag d. 30 marts
  • Søndag d. 31 marts

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en fantastisk oplevelse på Præstekilde / Møn Golf Resort.

Alle dage fra kl. 18.00  
RING NU OG BESTIL DIN PÅSKEBUFFET